Videocommunicatie is de moderne manier van samenwerken. Met beelden legt u veel sneller uit wat u bedoelt. Dit stelt u in staat om sneller tot beslissingen te komen. Met een videovergadering zijn de juiste mensen altijd binnen bereik, waar ze zich ook bevinden, zonder tijd te verliezen. Lokaal of wereldwijd en op ieder gewenst moment.

videonconference intro

 Betaalbare videoconference systemen, beschikbaarheid van breedband Internet en een inmiddels perfecte kwaliteit zijn de redenen waarom videoconferentie een serieus alternatief is voor fysieke verplaatsing.

Overleg op afstand neemt de noodzaak weg om onnodig veel te reizen. Dit brengt ook nog eens een verlaging van de kosten met zich mee. Vanaf uw eigen werkplek communiceert u direct met andere vestigingen. Zonder heen en weer te reizen is frequenter overleg mogelijk. Met de afstandsbediening verplaatst u zich van Amsterdam naar Eindhoven, of van Antwerpen naar Londen. U kunt zelfs meerdere vestigingen tegelijkertijd in beeld brengen. Met videoconferentie kunt u overal bij zijn, zonder te verplaatsen. En toch het gevoel hebben, fysiek aanwezig te zijn. Dit wordt ook wel telepresence genoemd.

En denk natuurlijk aan het milieu...... Minder auto's op de weg = minder brandstofverbruik, minder Co2 uitstoot, minder files etc......  :  U wordt groen! Videoconference daarom is een duurzaam product. Door het gebruik van videoconference kunt u veel geld besparen, uw in- en externe communicatie meer vergemakkelijken en u wordt in ieder geval een duurzame onderneming wat bij zal dragen aan een duurzame maatschappij en economie!

LifeSize

Lifesize is het eerste bedrijf dat producten voor HD-videocommunicatie ontwikkelt en aanbiedt. De bekroonde oplossingen van Lifesize zijn kwalitatief hoogstaand, uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren, en bieden realistische videocommunicatie die de productiviteit verhoogt.

Lifesize is ervan overtuigd dat video ervoor kan zorgen dat mensen meer kunnen doen, terwijl ze minder hoeven te reizen. Het bedrijf ontwerpt en levert HD-videoproducten die realistische videocommunicatie bieden en de productiviteit verhogen.

Sinds de oprichting van Lifesize (in 2005) is AVCOMMIT BV leverancier voor heel Nederland. Lifesize heeft als missie om videoconferentie betaalbaar en realistisch te maken.

Lifesize Cloud Boardroom system 2017 configured and installed by Avcommit

LifeSize Cloud product tour

https://youtu.be/3LJ78vPdi_s