Touchmonitoren

Sharp PN-70SC3 Touchscreen LCD-monitor

 Of je nu in een klaslokaal of vergaderruimte bent, het kan soms een uitdaging zijn om iedereen scherp en betrokken te houden. De Sharp PN-70SC3 biedt hierbij uitkomst. Met deze grote full-HD 70-inch touchscreen-monitor kunt u diverse gegevens met gemak en precisie weergeven en bijwerken. De slimme en handige pen-software geeft nieuwe mogelijkheden voor het brainstormen en het uitwisselen van informatie in real time. De PN-70SC3 biedt een flexibel en kostenbesparend platform ter bevordering van samenwerking en ter versterking van het effect van uw lessen, vergaderingen of presentaties.

 
Gelijktijdig schrijven

 De PN-70SC3 kan 6 contactpunten herkennen en twee personen kunnen tegelijkertijd op het scherm schrijven met de touchpen of hun eigen vingers. Deelnemers kunnen een actieve rol spelen tijdens klas-interacties, vergaderingen, brainstormsessies, etc. Doordat u tegelijkertijd kunt schrijven, worden uw gesprekken en presentaties platforms voor de productieve en creatieve uitwisseling van ideeën. Met twee mensen, die tegelijkertijd opschrijven, kunt u twee maal zoveel meningen verzamelen tijdens discussies. Tijdens een debat tussen twee groepen bijvoorbeeld, kunnen punten worden toegekend aan twee genomineerde deelnemers. En waar u ook op het scherm schrijft, u kunt eenvoudig de kleur en soort pen wijzigen of de bijgeleverde wisser gebruiken om ongewenste inhoud te verwijderen.
Opmerking: Wanneer meerdere touchpennen tegelijk worden gebruikt, hebben deze dezelfde peninstellingen.

 Vraag offerte aan

 

Vidi-Touch is een Full HD LCD monitor met ingebouwde infrarood Multi-touch technologie bestaande uit één geheel. Met het ingebouwde luidsprekersysteem en diverse aansluit mogelijkheden is Vidi-touch een compleet systeem. Vidi-touch is Plug and Play met uw computer. Door eenmalige kalibratie is de Vidi-Touch direct te gebruiken. vidi-touch voor educatief en zakelijk gebruik Vidi-Touch maakt geen gebruik van consumenten LCD panels waardoor Vidi-Touch geschikt is voor langdurig gebruik. Vidi-Touch is ruimtebesparend en u heeft dan ook geen randapparatuur nodig zoals een projector en aparte luidsprekers. Mocht u toch aparte luidsprekers willen gebruiken dan kunnen deze op de Vidi-touch worden aangesloten zodat er geen aparte versterker gebruikt hoeft te worden.


Viditouch touchscreens/touchmonitoren zijn nu verkrijgbaar in 5 verschillende modellen te weten: 47", 55", 55"LED, 65" en 82". Ook is het mogelijk om een RAL kleur aanpassing van de rand uit te voeren. (dit geldt helaas niet voor de 82", welke overigens een uitzonderlijk aantrekkelijke prijs heeft ten opzichte van andere merken)

 

  • AVCOMMIT is geautoriseerd dealer van verschilende merken Touchmonitoren/Touchscreens.
  • Philips, Samsung, Ctouch, Sharp, Starscreen, Panasonic, Legamaster en meer merken Touchmonitoren.
  • Touchscreen met multitouch: 2 of meerdere touchpoints/aanraakpunten.
  • Voor uw netto prijsopgave met de juiste gangbare prijzen vult u het contactformulier in of belt u naar 070-3388831.
  • Klik s.v.p. op de onderstaande buttons voor product- en prijsinformatie (indicatieprijzen).

 

Vraag een offerte aan met uw nettoprijs via het contactforumulier.