Systeemintegratie & Advies

AVCOMMIT is gespecialiseerd in  systeemintegratie. U kunt bij ons terecht voor de complete installatie van uw boardroom, leslokaal, trainingsruimte of auditorium. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte van de complete installatie en integratie van uw audiovisuele middelen.

Ook is het mogelijk om voor u een onafhankelijk passend advies met besteklijst te schrijven voor uw audiovisuele projecten.

 

Boardroom met in hoogte verstelbaar 65 inch Touchmonitor voorzien van LifeSize videoconference en whiteboard zijpanelen.

Boardroom / Crisisruimte met door ons ontworpen vergadertafel, duo projectie, besturingssysteem en videoconference. (meer info)

Vergaderkamer met electrisch projectiescherm en draadloos besturingssysteem.

Directievergaderzaal met 80 inch ingebouwde touchmonitor voorzien van videoconference en besturing.

Leslokaal met Smartboard 680 en Shortthrow projector voorzien van automatisch aan/uitgaande luidsprekers. (meer info)

Leslokaal met in hoogte verstelbaar Hitachie Starboard Duo FX en Shortthrow projector voorzien van automatisch aan/uitgaande luidsprekers. (meer info)

Boardroom met 80 inch touchscreen, Apple TV, Videoconference en besturingssysteem met touchpanel.

 

AVCOMMIT heeft haar visie gebaseerd op kwaliteit, zekerheid en vertrouwen. Door nauw samen te werken met interieurarchitecten bent u als opdrachtgever verzekerd van een optimaal op elkaar afgestemde oplossing betreffende de inrichting van uw presentatieruimte of vergaderruimten en de gewenste audiovisuele apparatuur. Indien gewenst heeft u dus maar 1 aanspreekpunt voor uw complete projectinrichting.

System Integrator

AVCOMMIT is gespecialiseerd in turnkeyprojecten. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en eisen stellen wij de configuratie voor u samen. Wij zorgen voor het tijdig leveren en testen van de producten. We leveren u desgewenst de aansluitschema's en kabellijsten voor de eventueel derde partijen. Uw boardroom wordt opgeleverd op turnkey basis, wat betekent dat u letterlijk de sleutel kunt omdraaien of op één knop kunt drukken om uw boardroompresentaties gestalte te geven.

Kortom: AVCOMMIT is voor u de juiste partner waar het gaat om de inrichting van uw boardroom, presentatieruimten en vergaderzalen, maar ook voor het verzorgen van wereldwijde videoconference.

Met AVCOMMIT kiest u voor kennis, kwaliteit en zekerheid!